Fshehtësia e të rriturve

Degjon djali nga shoku i shkollës se të rriturit kanë fshehtësi, dhe mënyra më e mirë për të nxjerrë prej tyre para është t’u thuash: “E di të vërtetën”, qoftë edhe po të mos jetë ashtu. Djali vendos që menjëherë ta zbatojë këtë reçetë në shtëpi, dhe i drejtohet nënës:

– Nënë, e di të vërtetën.

Ajo menjëherë ia jep 100 euro dhe i thotë:

– Asnjë fjalë babait tënd!

I gëzuar me fitimin e lehtë, djali e pret babain para shtëpisë dhe përsërit:

– E di të vërtetën.

Babai shpejt i nxjerr 200 euro, me një kusht – asnjë fjalë për këtë të mos ia thotë nënës. I trimëruar, djali provon planin e njëjtë me kopshtarin. Kur kopshtari bije në gjunj, i hap duart dhe thotë:

– Bir! Përqafojë babanë!

Të ngjashme

Ska komente

Komento