Fshatari në disko

Hyn brenda dhe ulet te pjesa e banakut. Në një moment i afrohet dikush, që i thotë:

“A ke pak bar…?”

Fshatari i përgjigjet: “Po, kam. Pse, edhe ti rrit lepuj e lopë?”

Të ngjashme

Ska komente

Komento