Fshatari në autobus

Një fshatar ka ardhur në qytet dhe hip në autobus. Në një moment një zonjë e shkel me take dhe fillon të kërkojë falje:
– Më falni, ju lutem, pa qëllim!
– Mos u shqetësoni zonjë, ne në katund jemi mësuar të na shkelin lopët!

Të ngjashme

Ska komente

Komento