Fshatari e makina

-Ne rruge po kalonin dy makina nje maune dhe nje ferrari aty prane ishin dy fshatare dhe fshataret thone
-Fshatari i pare: shiko makina e vogel ecen shume me shpejt se e madhja…
-Fshatari i dyte: po po e shikoj vertet e cuditshme ajo eshte me e vogel e ecen me shpejt po kur te rritet e te behet sa e madhja sa shpejt do te ece ajo …

Të ngjashme

Ska komente

Komento