Fshatari dhe punimi i tokes

Ne nje rruge fshati, atje ku mbaronte asfalti, nje tip ngec me makine ne nje pellg me balte.
Pas dy minutash vjen nje fashtar me dy qe.

– Biri im, te nxjerr xhaja qe ketu per 5 mije lek, mos u merzit.
– Dakord, xhaje, i thote ky.
Lidh qete fshatari dhe e terheq makinen ne pjesen e thate, dhe i thote i kenaqur:
– Eee, kjo eshte e 10 makine qe nxjerr sot nga balta!
– Mire mo xhaxha, po per te punuar token kur e punon? Naten?
– Jo, naten vendos ujin ketu tek balta!

Të ngjashme

Ska komente

Komento