Frike nga gruaja

Qamili po qendronte ne oborin e shtepise dhe po pinte nje cigare.
Kalon Bexheti ne rruge dhe i theret:

– Qamil o. Hajde te shkojme te pime nga nje gote.

Qamili i pergjigjet:
– Pfff, nuk vij.
– Po hajde o Qamil! Apo ke frike nga gruaja?
– Po degjo o Bexhet! As ujku nuk ka frike nga qeni, por nuk i pelqen si leh.

Të ngjashme

Ska komente

Komento