Frika nga zërat

– Shkon njëri në spital duke vrapuar: Doktor, doktor… jam shumë i shqetësuar! Dëgjoj zëra dhe nuk shikoj asnjeri. Doktori: – Dhe kur ndodh kjo?. Pacienti: – Kur flas në telefon!.

Të ngjashme

Ska komente

Komento