Frika nga puthja

Gjate shëtitjes, ata takojnë një fqinjën e tyre, një grua e re, shume e hijshme dhe bionde. Si te njohur qe ishin, gruaja e re deshi te puthte djalin e vogël, por ky sikur refuzonte.
– Beni, puthe zonjën, i thotë e ëma.
– Jo mami, përgjigjet djali.
– Beni është një urdhër
– Jo mami, insiston djali.
– Po pse mor Beni nuk e puth zonjën? E pyet mamaja.
– Sepse kur deshi qe ta puthte babi mbrëmë, hëngri nja sy shpulla.

Të ngjashme

Ska komente

Komento