Fotografi për 10 vjet

– Ç’është kjo fotografi?
— Ulëriti një grua tek dera studios.
– Unë këtu dukem 10 vjet më e moshuar.
– Mos u shqetësoni zonjë. Kjo është në të mirën tuaj. Ju mund të shumëfishoni këtë foto dhe të mos vini tek unë edhe për dhjetë vjet të tjera.

Të ngjashme

Ska komente

Komento