Fotograf ne Kine

Nje fotograf evropian shkon dhe hap nje atelie ne Kine.
Por shume shpejt u merzit te bej foto te njerezve, qe ne opinionin e tij, ishin te gjithe njelloj. Keshtu qe vendosi qe foton e nje personi ta shperndante dhe tek te tjeret. Kaloi pak kohe dhe vjen ankesa e pare.
– Zoti fotograf, kjo nuk eshte fotoja ime, thote me miresjelleje kinezi.
– Siii? Do te thuash qe kjo nuk eshte fytyra jote?
– Jo nuk doja te thoja kete! Fytyra eshte, por kemisha jo.

Të ngjashme

Ska komente

Komento