Flokëkuqi

Një grua lind një fëmijë me flokë të kuqe, derisa ajo dhe burri janë biondë. E shqetësuar, gruaja shkon te mjeku.
– Doktor, si është e mundur?
– A keni ndonjë anëtar të familjes me flokë të kuqe?
– Jo!
– A keni marrëdhënie të shpeshta?
– Po…, si të them, një herë në vit…
– Aha. Atëherë është nga ndryshku…

Të ngjashme

Ska komente

Komento