Flej në gjumë

Tafa dhe Leta ishin shtrirë në shtrat.
Ajo po i pëshpërit në vesh:
– “Më thuaj: Të dua, dashuria ime!”
– ” Të dua, dashuria ime!”
– “Tani më thuaj: jetoj për ty, shpirti im!”
– ” Jetoj për ty, shpirti im!”
– “Hajde tani, thuaj diçka vet!”
– “Flej mo se me lodhe!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento