Fjalosen burri dhe gruaja

Në plazh fjalosen burri dhe gruaja. Në një moment burri thotë:
– Dhe falënderoju fatit që këtu është pllaka në të cilën shkruan; “E ndaluar është që të hedhen mbeturinat në det”, përndryshe të kisha hedhur kaherë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento