Fjalori

Fjalori i femrës

Po=Jo
Jo=Po
Ndoshta=Jo
Më duhet…=Ma jep më shpejtë…
Më vjen keq.=Keq për ty!
Duhet të flasim.=Më duhet të të bërtas.
Padyshim, vetëm përpara.=Ec bre!
Bën çka të duash=Do të ma paguash më vonë.
A më dëgjon?=Je i vdekur!
Duhet të mësosh si të komunikosh.=Dëgjo kur flas!
Bëhu romantik, ndale dritën.=Kam kile të tepërta.
Je mashkullor.=Duhet të rruhesh dhe të lahesh.
A më do vërtet?=Tash do të kërkoj diçka të shtrenjtë nga ti.
Jam gati për pesë minuta=Ulu dhe shiko ndonjë film deri sa të bëhem gati.
Sa më do?=Kam bërë diçka që nuk do të të pëlqejë.

Fjalori i mashkullit

Jam i uritur.=Jam i uritur.
Më flihet.=Më flihet.
Jam i lodhur.=Jam i lodhur.
Fustan i bukur!=Këmbë të mira.
Të dua!=Shkojmë në dhomën e gjumit.
U mërzita.= Shkojmë në dhomën e gjumit.
Çfarë ke?=D.m.th. s’ka seks sonte.
Mund të vallëzoj me ju?= A vjen me mua në dhomën e gjumit?.
A do të shkojmë nesër në kinema?= A shkojmë te dhoma e gjumit?
A do të dalësh në darkë me mua?= A vjen në krevat me mua?
Ndoshta të telefonoj nesër=Kur po bëjmë seks?
Dukesh e lodhur, dëshiron masazh?=Dua një të shpejtë.
Dua të bisedojmë.=Dua të të tregoj se jam intelektual dhe nuk dua menjëherë të të dërgoj në krevat.
Ato këpucë nuk shkojnë mirë me atë fustan.=Jam homoseksual.

Të ngjashme

Ska komente

Komento