Fjalimi me i shkurter dhe me i mire

“Buxheti duhet te ekuilibrohet,
Thesari duhet te mbushet,
Borxhi publik duhet te ulet,
Aroganca e punonjesve publike duhet ulur dhe kontrolluar, Ndihma e dhene per shtete te tjera duhet nderprere ne menyre qe Roma mos falimentoje.
Njerezit duhet te mesohen te punojne ne vend qe te jetojne me ndihma nga shteti.”

Konkluzioni, ne 2067 vjet nuk ka ndryshuar asgje!

Të ngjashme

Ska komente

Komento