Fjala e tretë

– Një fëmijë kur nisi të mësojë të flasë, fjalën e parë e tha gjysh dhe gjyshi vdiq. Të dytën e tha gjyshe, por edhe ajo vdiq. Prindërit u tmerruan se cila do të jetë fjala e tretë. Fjalën e tretë e tha baba. Babai priti që të vdesë, por vdiq një burrë i lagjes.

Të ngjashme

Ska komente

Komento