Fitorja e llotarise

Nje person fitoi 1 milion euro ne llotari. Kur ja tregoi gruas, asaj nga tronditja i bie te fiket dhe vdes.
-Shokeve te personit u erdhi keq per gruan e tij dhe i kerkuan shpjegime.
-Personi midis te tjerash u tha kur te vine te mirat hapu deren.

Të ngjashme

Ska komente

Komento