Ferri dhe Parajsa

Vdesin dy shokë, njëri shkonë në parajsë e tjetri në ferr. Pas disa kohësh, ky që ishte në parajsë, mendonë të shkojë të shohë shokun e tijë në ferr.
– Ç’po ndodh këtu? – e pyet shokun. Si ka mundësi që ferri të jetë pa flakë?
– Shoku ia kthenë: – Epo, ku të lënë këto budallenjtë këtu të mbledhësh shkarpa?

Të ngjashme

Ska komente

Komento