Fëmija kinez…

Një burrë që banonte te lagjja e Medresesë në Tiranë shkon tek doktori me një bebe të vogël në krah:
– Doktor, doktor, djali im sapo mbushi 6 muaj dhe akoma nuk i ka hapur sytë!
Doktori i bën një kontroll të detajuar fëmijës dhe i drejtohet të atit:
– Zotëri, ai që duhet të hapi sytë jeni ju, pasi fëmija është kinez…

Të ngjashme

Ska komente

Komento