Fëmija inteligjent

– Vjen fëmija i gëzuar nga shkolla dhe i thotë të atit: Sot isha i vetmi në klasë që e kam ditur përgjigjën e një pyetjeje.
– I ati: Merri pesë euro. E si ishte pyetja?
– Fëmija: Kush e theu dritaren?.

Të ngjashme

Ska komente

Komento