Fëmija duke qarë

Një njeri duke udhëtuar sheh një fëmijë duke qarë dhe:
-Çka ki axhit që po qanë?
-Më ka humbur 1 euro!
-Ja merre 1 euro nga unë!
Pastaj fëmiu fillon të qajë edhe më shumë.
-E çka ki që po qanë tani?
-Po të mos e kisha humbur 1 euro,tani do ti kisha 2 euro!

Të ngjashme

Ska komente

Komento