Faza dhe Rrustemi

Vjen Faza në shtëpi dhe e gjen Rrustën në dhomë të fjetjes me një grua tjetër. E kap për penis dhe e tërheqë deri në garazh. Ia vendos penisin në mengene dhe e shtrëngon fort. E nxjerr dorezën e mengenesë dhe kap sharrën në dorë. Rrusta fillon të bërtas:
– Ngadalë moj, çfarë po bën? Mos po do… për shkak të një imtësie, të ma këpusësh?
Me buzëqeshje hakmarrëse në fytyrë Faza i thotë:
– Kush unë a, jo more Rrustë, ti do ta bësh atë. Unë vetëm do t’ia fus flakën garazhit!

Të ngjashme

Ska komente

Komento