Fatos Nano dhe polici

Duke dalur në shëtitje, Fatos Nanoja i jep urdhër shoferit të dilte mbrapa dhe ta ngiste vetë Fatosi makinën. Mirëpo Fatosi futet kundra tabele, dhe polici e ndalon.

Fatosi hap xhamin dhe i thotë policit naiv që të vejë gjoben.

Ai nxjerr celularin dhe i thotë shefit: shef kam kapur një njëri shumë të rëndesishëm, që nuk e kam parë kurrë dhe nuk ia di as emrin, vetëm që e di se është jashtë zakonisht i rëndesishëm.

Shefi i thotë se ku e di se ai është kaq i rëndesishëm kur nuk e ka parë kurrë, dhe nuk ia di as emrin…

Polici i përgjigjët:  shef është kaq i rëndesishëm saqë ka Fatos Nanon për shofer.

Të ngjashme

4 Komentet

 • Reply Besi 27/04/2010 at 9:40 am

  hahahha, jam shkri duke qeshur.

 • Reply duresa 18/07/2010 at 8:56 am

  mir e ki mu shkri krejt komplet hahahahahahahahahahahahahahhahahhahahaha

 • Reply blerina 30/03/2011 at 1:19 pm

  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sa e keeeeqeeeeeeeeeeeee ja valla bpll e mir hahah veq se nuk e lexova hala hahahahahhahahaha

 • Reply xhesi 07/07/2011 at 2:44 pm

  aman vetem emrin e fatos nanos mos tja veshin?

 • Komento