Fatlumi!

-Në Amerikë gjatë shpërthimit në një minierë vdesin shumë njerëz, ndërmjet tjerësh edhe disa shqiptarë. Familjet e të vdekurve marrin si dëmshpërblim shuma të majme parash.
-Njëri prej të shpëtuarve kthehet nga kurbeti në Kosovë dhe gruaja e pyet se ku kishte qenë ai kur kishte ndodhur fatkeqësia.
-Isha në nevojtore jashtë minierës!”
pAtëherë gruaja e bërë nervoz i thotë:
-Sa herë që është puna me marre pare ti gjithmonë shkon në nevojtore!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento