Fati i djalit

Burrë e grua me djalin e tyre shkojnë tek një fallxhore për të parashikur fatin e djalit të tyre.
– Do të lëmë në dysheme një shishe uiski, një kartmonedhë dhe Bibël. Do të dalim jashtë dhe të shikojmë se cilën do të të zgjedhë djali.
– E pastaj?
– Nëse merr dollarin do të bëhet bankier, nëse merr Biblën do të bëhet prift dhe … mos e dhëntë Zoti, po të marrë shishen do të behet një pijanec ordiner…
– Po nëse i merr të tria? — pyeti tërë kuriozitet e ëma. – Atëherë me siguri ai do të bëhet një senator karriere.

Të ngjashme

Ska komente

Komento