Fshatari, Dhia, Polici

Na ishte njëherë një fshatar që po ikte në pazar për të shitur një dhi.

E takon një polic në rrugë dhe polici i thotë që të djelave ndalohet të shiten dhitë.

I merr dhinë fshatarit dhe niset për në rajonin e policisë, por gjatë rruges takon një fshatar tjetër.

Ku po e con ktë gomar? pyet fshatari.

Polici: Po ca thua ore idiot, se shikon që është dhi?!

Nuk po flisja me ty, i përgjigjet fshatari, por me dhin.

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply Gena 03/05/2018 at 7:01 am

    Sa shume qesha ….faleminderit

  • Komento