Farmacisti, arseniku dhe bashkeshortja

Nje zonje hyn ne farmaci dhe i kerkon farmacistit arsenik.
Farmacisti pyet:
– Zonje, por perse ju duhet arseniku?
– Te helmoj burrin!
– Zonje, nuk mund tu shes arsenik per kete motiv, me vjen keq, thote farmacisti.
… Atehere zonja kerkon ne cante dhe nxjerr nje fotografi ku dukej i shoqi i saj duke bere dashuri me te shoqen e farmacistit.
Ky sheh fotografine dhe i thote:
– Ah, me falni, nuk e dija qe kishit recete!

Të ngjashme

Ska komente

Komento