Fantastik

-Një burrë i cili quhej Fantastik, në shtratin e vdekjes i thotë se shoqes:

– Dëgjo e dashur, sa isha gjallë, sa herë që prezantohesha, sa dëgjonin emrin tim,
njerëzit qeshnin me të madhe.

-Të lutem, te koka e varrit, mos vën emrin tim po shkruaj diçka tjetër, çtë duash, vetëm
emrin mos ma shkruaj.
Dhe gruaja i bëroi një varr me mbishkrimin :

-“Burrit tim të dashur që më deshi dhe smë tradhëtoj asnjëherë”

-Dhe njerzit që kalonin andej thonin:
– Ky është Fantastik !!

Të ngjashme

Ska komente

Komento