Fakte interesante

• Nëse ke bërtitur 8 vjet, 7 muaj dhe 6 ditë, ke liruar energji të mjaftueshme për ta ngrohur një xhezve të kafesë!
• Përplasja e kokës në mur shpenzon 150 kalori në orë!
• Muskuli më i fortë në trup është gjuha!
• Është e pamundur të teshtish me sy të hapur!
• Nuk mund të bësh vetëvrasje duke ia ndalur vetes frymëmarrjen!
• Sa herë e lëpinë pullën postare konsumoni 1/10 e kalorisë!
• Elefantët janë shtazët e vetme që nuk kërcejnë!
• Arushat polare janë majtake!
• Amerikanët mesatarisht në ditë hanë 18 akre të picave!
• Gjasat më të mëdha janë të vriteni nga tapa e shampanjës se nga merimanga helmuese!

Të ngjashme

Ska komente

  • Reply dafi 29/01/2015 at 4:25 pm

    shume bukur

  • Komento