Enveri dhe plaku

Thone se Enver Hoxha pati therritur njehere nje plak te vjeter qe t/i tregonte perralla. Keshtu ai e mori plakun tek kopshti i tij me lule per t/ia treguar perrallat aty.
– Shume te bukur e paske bere kopshtin me lule – i tha plaku
– Une kopsht te tille me lule kam bere tere Shqiperine – ia preu Enveri duke gjetur rastin per te bere pak propagande.
– A kam ardhur une te te tregoj perralla ty, apo ke ardhur ti te me tregosh perralla mua ? – e pyeti plaku.

Të ngjashme

Ska komente

Komento