Energjija elektrike

Arsimtari i fizikës i pyet nxënësat prej nga e ka prejardhjen energjija elektrike një nxënës e ngrit dorën dhe thot:energjija elektrike e ka prejardhjen nga kopshti zeologjik arsimtari i thot nga te erdhi ky mendim aj pergjigjeto sa her qe ndalet rryma babai im thot a e ndalen ata majmunat .

Të ngjashme

Ska komente

Komento