Emri i gjellës

– More, sikur nuk e kemi parë këtë kuzhinierin tuaj sot. Mos e keni pushuar nga puna? — pyeti njëri të zotin e lokalit.
– Jo, çështë ajo fjalë? Në fakt ai ka qysh mbrëmë që është mbyllur brenda dhe po mundohet të gjejë një emër për gjellën që ka gatuar dje.

Të ngjashme

Ska komente

Komento