Emri grek

Beni shkon për herë të parë në shkollë në Greqi.

Kur shkon në klase mësuesja i thotë:

– Qe tani e tutje kam për te thërritur Jorgos, se ke për tu bërë Grek si puna jonë, edhe kur te tjerët te thërrasin Beni ti mos u përgjigj!!

Shkon Beni ne shpi pas mësimit, edhe e ëma e pyet:
– He Beni si ja kalove në shkollë??

Hiç ky, s’jep përgjigje.

– O Beni si te shkoj mësimi??

Prapë hiç ky.

-Beni do përgjigjesh apo jo??!!!

Dhe shkon tek i shoqi ajo. I ati e thërret nja dy tre hera dhe ky prapë s’i përgjigjet. Atëherë ai e kap e rreh mirë e mirë sa ia nxin syrin.

Kur shkon te nesërmen ne shkolle mësuesja e shqetësuar e pyet:
-Jorgos ca te ka ndodh, qe te është nxire syri???
-Eh, me rrahën ca Shqiptarë!!!!!- përgjigjet ky.

Të ngjashme

Ska komente

Komento