Emigrantet

Ishin dy shqiptar ne Angli duke punuar ne nje servis te madh makinash, kur vjen policia e emigracionit dhe pyet njerin.
-do you speak english?
-yes
-do you have documents to stay in england
-yes
-please call that other emigrant to come here
-ok …O NEVRUZ! o NEVRUZ MBATHJA SE E HONGRE

Të ngjashme

Ska komente

Komento