Email-i i studentit

-Baba, Berlini eshte i mrekullueshem dhe me pelqen shume, njerezit ketu jane fantastike, por baba, me vjen pak turp te shkoj ne kolegj, me Ferari 599 GTB prej floriri te paster , kur te gjithe pedagoget e mi dhe shume studente te tjere vijne me tren.

-Biri yt, Muhamedin.
-Pergjigjia e babait: 20 milion dollare amerikane sapo u depozituan ne llogarine tende.
-Te lutem mos na turpero më. Shko bli dhe ti nje tren.
-Me shume dashuri,babai yt …

Të ngjashme

Ska komente

Komento