Spiuni dhe burgaxhiu

Nje burgaxhi e nxorren nga burgu,dhe i vendosin 2 spiuna nga mbrapa. Burgaxhiu iken ne Tirane dhe ato e ndjekin, shkon ne Vlore perseri e ndjekin.

Shkon ne Elbasan dhe njeri spiun thote:une po iku ne shtepi ti vezhgoje.

Burgaxhiu futet ne lokal kur vjen kamarieri ky i thote dy pilafa per ate burrin dhe nje pjate grosha. Kur e dergon kamarieri porosin te spiuni, ai thote:pse i solle une sporosita gje.

I kthehet burgaxhiu ha buke ha se une jam per Sarande.

Të ngjashme

Ska komente

Komento