Eh, krenaria

Një femër e padit një mashkull për ekspozim seksual dhe dalin në gjykatë.
Femra: Unë isha duke u kthyer nga puna dhe veç kur e pash…
Mashkulli: Gënjen, gënjen…
Femra: Më doli përpara, uli pantallonat…
Mashkulli: Gënjen, gënjen…
Femra: Dhe e nxori ‘organin’ e tij rreth 25 cm…
Mashkulli: Eh, aty, çka është e vërtetë, e vërtetë…

Të ngjashme

Ska komente

Komento