E zgjoi disi nga gjumi

Burri dhe gruaja ishin zene dhe nuk i flisnin njer-tjetrit.
Papritur, burrit ju kujtua se te nesermen do t’i duhej ta zgjonte gruaja e tij ne 5:00 te mengjesit per te kapur aeroplanin, pasi kishte nje takim te rendesishem pune.
Meqe nuk don te jete i pari qe do te flase pas zenies, shkruan ne nje leter:
“Te lutem, zgjome ne oren 5:00” dhe e le diku qe e diin se ajo do ta shikoje.
Ne mengjes, zgjohet dhe shikon se ora eshte 7:00, pra e ka humbur aeroplanin. I nervozuar, pergatitet te shkoje per te pare pse nuk e zgjoi gruaja, kur ve re nje cope leter mbi komodine, qe shkruante:
“Eshte 5:00 e mengjesit. Zgjohu”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento