E vështirë

– Ke rënë shumë nga shëndeti, i dashur. Kur jemi njohur ke qenë më i shëndoshë.

– Ashtu është. Në fakt, që nga ajo kohë ha më pak, pi më pak dhe si pasojë nuk bëj as gjumë të rehatshëm.

– Si?! Kaq shumë më do?

– Jo, por ti mi harxhon gjithë paratë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento