E mësova automatikun?

Në një qeli, hetuesi i drejtohet të ndaluarit:
– E njihni këtë automatik?
– Sigurisht që po.
– Domethënë e njihni?!
– Si të mos e njoh! Ka një muaj që jam këtu në qeli dhe ju ma tregoni disa herë në ditë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento