E-maili i Gabuar

Një burrë kryen regjistrimin në hotelin ku mbërrin.
-Kur hyn në dhomë shikon një kompjuter në tavolinë dhe vendos t’i shkruajë një e-mail të shoqes. Por pa e vënë re e dërgon në një adresë të gabuar…
-Në këtë kohë, në një vend tjetër, një grua sapo është kthyer nga ceremonia mortore e të shoqit dhe shikon e-mailin në kompjuter. Mendon se e-maili i ka ardhur nga shoqet dhe pasi e lexon i bien të fikët.
E ëma, e cila futet në dhomën e saj, shikon vajzën e saj përtokë dhe vë re mesazhin në ekran:

Për: Gruan time të dashur
Lënda: Sapo mbërrita
Data: 28 Shkurt 2006

Jam i sigurt që po habitesh që po merr të reja prej meje. Këtu kemi kompjuter dhe mund t’i dërgojmë e-mail njerëzve të cilët i duam. Këtu sapo mbërrita dhe bëra regjistrimin. Këtu çdo gjë është përgatitur duke patur parasysh që ti do vish nesër. Mezi po pres të takohem me ty. Shpresoj të kalosh një udhëtim pa probleme si unë. semundje interneti

Të ngjashme

Ska komente

Komento