Dylbite me te mira ne bote

Ishin mbledhur ne nje asamble disa shtete per te diskutuar per dylbite me te mira qe ishin prodhuar nga keto. Nga keto shtete ishte edhe Shqiperia. Ne proven e pare ishte Rusi. Neve, tha Rusi kemi bere nje dylbi qe mund te shohesh fare qarte nje shkronj te vogel nga dy km. Dhe e bejne prove dhe del qe ishte e vertet. Po ashtu edhe USA, neve e kemi pak me larg deri ne 3.5 km. Bejne proven edhe del qe ishte e vertet. Radhen e kishte Shqiperia. Neve kemi bere nje dylbi qe i kalon parashikimet, ajo mund te shohesh shume qarte deri ne 10 km. Nuk ka mundesi thane shtet e tjera. Dhe Shqiptaria vendos tja tregoj qe ishte e vertete. Vendos nje dale 10 km larg dhe i thote te heqi pantallonat. Dhe ja jep nje perfaqesusi aty dhe e pyet. He shef gjo. Shof l… ja kthen ai. E shikoni pra qe shef qarte.

Të ngjashme

Ska komente

Komento