Dy turista ne nje koder

Dy turista po ngjisnin nje koder, kur krejt papritur del nje ari nga nje shkurre e madhe. Te dy filluan te vraponin qe te shpetonin jetet e tyre, kur njeri prej tyre ndaloi, hoqi kepucet e ngjitjes dhe po vishte kepucet e vrapit.

Shoku i tij i tha: “C’po ben budalla? Nuk mund t’ia kalosh me vrap nje ariu.”
Ai iu pergjigj : – “Nuk duhet t’ia kaloj ariut me vra, por ty.”

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply lina 10/01/2014 at 5:11 pm

    hajgare pa krypppp tonat koken kshtuqe qitni hjgare ma tmira

  • Komento