Dy të humbur në shkretëtirë

I pari hidhet: “E di, jam një lajm të keq dhe një të mirë…”

Tjetri ia kthen: “Eh, më thuaj atë të keqin në fillim”

I pari: “Këtu nuk po gjejmë dot asgjë dhe do të na duhet të hamë… rërë!!!”.

Tjetri: “Po lajmi i mirë?

I pari: “Shih sa shumë është, e kemi të gjithën për vete”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento