Dy te Fejuar

Vajza shikon një gjel qe i kishte hipur pulës dhe pyet djalin:
Vajza: Shiko, çfarë bëjnë ata?
Djali: Është normale, jemi ne fshat, përgjigjet djali.
Me vone shikon një cjap me një dhi dhe djali përgjigjet ne te njëjtën mënyrë.
Pas pak ditësh djali i thotë vajzës:
Djali: Do te emigroj ne Amerike.
Vajza: Perse?
Djali: Me kane thënë qe atje te japin 100$ sa here bën dashuri.
Vajza: Dua te vij edhe unë.
Djali: Po perse?
Vajza: Dua te shoh si ia del me 100$ ne muaj…..

Të ngjashme

Ska komente

Komento