Dy shokë

Dy shokë që banonin në një shtëpi, kishin rënë për të fjetur. Njëri e pyet tjetrin:-A e fike dritën? Tjetri, pasi ndezë shkrepsën, e drejton nga llampa dhe thotë:-Po e paskam fikur!

Të ngjashme

Ska komente

Komento