Dy shoke ne parajs

Dy shoke takohen ne parajse.Njeri e pyet tjerin. Pse ke vdekur?

Ai i thote nga gezimi. Po ti e pyet ky tjetri?

Nga ngrirja i thote ky.

Po mir po si vdiqe nga gezimi i thote ky. po ja mua me kishin thene se gruaja me tradhttonte dhe nje dite vajta heret ne shtepi dhe e gje gruan nudo dhe kerkoj gjithandej per te gjetur ate burrin, kerkoj ne guzhin posht krevatit ne banjo ne dollap dhe nuk e gjeta dhe nga gezimi i madh me ra te fiket e vdiqa.

Po ti si viqe nga ngrirja?

Dhe ky tjetri i thote:- Po ti mor idjot po te kishe kontrolluar dhe ne figorifer do ishim te dy gjalle.

Të ngjashme

Ska komente

Komento