Dy pijanece dhe grate e tyre…

Dy shoke po benin muhabet e po pinin nga nje gote. Hidhet njeri dhe thote:
beercartoon- Ej, nese une shkoj me gruan tende, cfare lidhje do te kishim?

Kuneter?
Krushq?
Kusherinj?
Apo…?

Tjetri pasi mendohet pak i thote:
– Hemmmm, besoj se do ishim baraz.

Të ngjashme

Ska komente

Komento