Dy papagajtë

– Një zonjë do të blejë një papagall. Shkon në dyqan dhe i sheh dy. I drejtohet shitësit:

– Dua këtë papagallin këtu! Shitësi i thotë: – Nuk mund të jap vetëm njërin! – Pse? – thotë zonja. – Sepse njëri flet vetëm spanjisht dhe tjetri është përkthyes? – përgjigjet shitësi.

Të ngjashme

Ska komente

Komento