Dy njerëz në një varr

Pas vizitës, teksa po i drejtohen daljes, fëmija pyet të ëmën:

“Mami, a varrosen ndonjëherë dy vetë në të njëjtin varr?”

E ëma: “Sigurisht që jo, bija ime! Po përse pyet?”

Vajza: “Sepse në këtë varr është shkruar: ‘Këtu prehet një avokat dhe një burrë i ndershëm…”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento